Cursos de formació

Cursos programats

L’Agència Antifrau Valenciana organitza el curs “Integritat i prevenció en la contractació pública a la Comunitat Valenciana”, en el marc del Pla de Formació per al Personal Empleat Públic al Servei de la Generalitat.

El curs s’integra com a formació general de la segona convocatòria del Pla de Formació 2018 de l’Institut Valencià d’Administració Pública (IVAP) – codi 1892-

L’acció formativa, de 20 hores,  va adreçada  al personal al servei de l’Administració de la Generalitat gestionat per la Direcció General de Funció Pública (grups A1, A2, C1, C2 i APF) i, més concretament, a les persones amb funcions en l’àmbit de la contractació pública.

Amb aquesta primera edició, que serà a València durant el darrer trimestre de l’any, l’Agència proposa una formació especialitzada que vaja cobrint les necessitats de capacitació en integritat pública i lluita contra la corrupció.

La sol·licitud es pot presentar als enllaços referits a la web de l’IVAP: http://www.ivap.gva.es/va/inscripcio

La informació sobre el termini i els requisits per presentar la sol·licitud estan a la Resolució de 21 de maig de 2018, de la Direcció General de Funció Pública, que convoca les accions formatives d’aquest Pla (DOGV núm. 8302 24.05.2018).

Activitats de formació realitzades

Jornades, congressos i conferències